Статус на нарачка

За да го видите статусот на вашата испратена КАРТИЧКА, Ве молиме внесете го бројот на нарачката и е-маил адресата со која го направивте купувањето. Ви Благодариме.

error:

Почитувани,

Можноста да испраќате КАРТИЧКИ моментално е достапна само од компјутер.

Наскоро ќе биде достапна мобилна верзија и мобилна апликација.

Ви Благодариме!