ЧПП

Моментално само во Македонија. Наскоро ќе има можност за испраќање и во други држави.

Да, сите картички се испраќаат во плик.

Во цената е вклучена бесплатна испорака преку Македонска Пошта. Времето на испорака е од 2-7 дена. ( и тоа не зависи од нас).

Големината на картичките со готов дизајн е 10×15 cm

Додека за испраќање на Ваша картичка со ваша фотографија, имате можност да изберете три големини:

  • Картичка (S) – 10 x 15 cm
  • Картичка (L) –  14.8 x 21 cm
  • Картичка (XL) – 21 x 29.7 cm