Начин на испорака

Испораката на честитките се извршува на адресата која купувачот ја определил во нарачката и на начин кој го одбрал при самото правење на нарачката. ИГАЛ Гроуп ДОО – Скопје, Македонија (www.praticestitka.mk) ви овозможува два начини на испорака на честитките:

– Бесплатна испорака  (која е вклучена во цената на КАРТИЧКАТА) преку МАКЕДОНСКА ПОШТA, времето на испорака изнесува од 2 до 7 работни дена од моментот на правењето на нарачка. Во рокот на испорака не се сметаат неработните денови. Секоја нарачка која е направена по работното време од 17 часот или во неработен ден, времето за испорака започнува да тече од наредниот работен ден. Можните доцнења не зависат од ИГАЛ Гроуп ДОО – Скопје.

– Испораката преку Приватна Пошта со доплата од 70 денари за испорака на точно определен датум од страна на купувачот . Секоја нарачка која е направена по работното време од 17 часот или во неработен ден, времето за испорака започнува да тече од наредниот работен ден. При самото купување на честитката доколку ја изберете оваа опција имате можност да изберете и испорака на точен датум, на пример сакате честитката да биде испорачана на 28 Мај, тогаш лицето на кое ја испраќате честитката ќе ја добие на избраниот датум.

Испораката на честитките се врши во сите градови и поголеми населени места во  Македонија.

Подршка на корисници

За било какви информации и прашања во врска со купување и испраќање на честитките може да се јавите на телефонот +389(0)71 700 070  кој е достапен во периодот од 10:00 часот до 17:00 часот ( Понеделник-Петок) по Македонско Време, или да не комуницирате 24/7 преку нашиот е-маил: kontakt@praticestitka.mk

error:

Почитувани,

Можноста да испраќате КАРТИЧКИ моментално е достапна само од компјутер.

Наскоро ќе биде достапна мобилна верзија и мобилна апликација.

Ви Благодариме!